Forlaget

Bøger, lydbøger, studiebøger, børnebøger, bestsellere, krimi og spænding

Bøger

3 tips til dig hører lydbøger

Elsker du at høre lydbøger, har vi her et par gode tips til dig, så du kan optimere din oplevelse og få endnu mere ud af dine bøger.

Elsker du at drikke kaffe, mens du lytter til lydbøger, kan du finde din egen kaffemaskine til kapsler lige her.

1 – Find et par gode høretelefoner

For det første kan det være en rigtig god idé at finde dig et par gode høretelefoner, hvis du lytter meget til lydbøger.

Der er rigtig mange, der bruger et par alt for dårlige høretelefoner, og det er en skam, da et sæt rigtig gode høretelefoner kan give dig en helt anden og meget bedre lytteoplevelse. Så hvis du gerne vil have rigtig god lyd, når du lytter til dine lydbøger, er det et must at finde et par høretelefoner af en god kvalitet.

2 – Spar penge på dit abonnement til lydbøger

Dernæst kan det også være, at du gerne vil betale så lidt som muligt for at lytte til dine lydbøger. Har du et abonnement hos en tjeneste, der lader dig lytte til lydbøger, er der måske en måde at spare penge på.

Flere af tjenesterne har i hvert fald gjort det muligt at få et såkaldt familieabonnement, så du har mulighed for at dele dit abonnement med andre. På den måde kan du måske finde en eller to andre, som du kan dele abonnement med og på den måde kun betale halvdelen eller mindre, end du har gjort hidtil.

3 – Hent bøgerne ned på din mobil og spar data

Og her til sidst kan det også være en god idé at hente dine lydbøger ned på din mobil, så du ikke skal bruge data til at streame dem, når du er på farten.

Henter du dine lydbøger ned på din mobil eller tablet, når du er på et WiFi, kan du altså nyde godt af dine bøger uden at bekymre dig om at bruge data på at lytte til dem. Det kan spare dig for at bruge en del data, hvis du eks. har det med at lytte til lydbøger, når du er ude af huset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.