Er lydbøger bedre end fysiske bøger?

Når det kommer til bøger, er der jo ikke noget, der er bedre end andet. Bare fordi at mange er kommet i gang med at lytte til lydbøger, betyder det ikke, at det er “bedre” end at læse fysiske bøger. Det er langt hen af vejen en smagssag, og det kommer jo an på, hvad du har det bedst med.

Find middel mod flåter til hunde her.

For mange bliver det nemmere med lydbøger

En af grundene til at mange har kastet sig over lydbøger de seneste år er jo, at det først og fremmest er blevet gjort tilgængeligt og nemt via apps som Mofibo. Derudover er det for mange også bare nemmere at få læst mere, hvis de kan lytte til bogen i stedet for selv at læse den.

Der er mange, der ikke kommer videre end 25 sider i en bog, hvis de selv skal læse den. Men med en lydbog kan du bare trykke play, og det kan gøre det meget nemmere for folk at læse bøger.

Hvad er du mest til?

Derfor er det også vigtigt at fokusere på, hvad du er mest til, i stedet for at kigge på, hvad andre vælger at gøre.

Er du glad for at sidde med en fysisk bog, og har du ikke noget problem med at læse 50 eller 100 sider ad gangen, er det jo bare med at fortsætte på den måde.

Men har du svært ved at tygge dig igennem den ene bog efter den anden fra din bogreol, er det jo en oplagt idé at komme i gang med lydbøger.

Ikke noget der er bedre end andet

Der er stadig nogle mennesker, der har en underlig holdning, når det kommer til lydbøger. Det er for dem ikke den rette måde at læse bøger på.

Men det vigtigste er jo, at der bliver læst. Om der så bliver læst op via en lydbog, eller du selv læser bogen, spiller jo ingen rolle.

Så der er ikke noget, der er mere rigtigt end andet, når det kommer til at læse bøger. Det handler om, hvad der fungerer bedst for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.