Sådan finder du meget billige bøger

Vil du gerne i gang med at læse flere bøger, men gider du ikke at bruge hundredvis af kroner på hver titel, kan du nemt finde billige bøger med disse tips.

Find og køb de bedste flyverdragter til piger her.

Loppemarkeder

Du kan blandt andet starte ud med at kigge efter bøger, når du er på loppemarkeder. Her kan du tit finde rigtig gode titler til ganske få penge. Der er mange, der bare skal af med deres bøger, og derfor kan du tit her finde bøger til helt ned omkring 1 krone og opefter, alt afhængig hvor heldig du er. Tager du på de store markeder, kan du være sikker på, at du sagtens kan finde masser af stande med bøger til salg. Og så er det jo bare i gang med at lede efter spændende titler.

Find din nye termo jakke her.

Køb brugte bøger online

Det kan dog være svært at finde specifikke titler på den måde, når du bare søger på må og få på et loppemarked. Er der nogle bestemt bøger, du er på udkig efter, kan det være en god idé at søge efter dem på nettet i stedet for. Her kan det være en god idé for dig at kigge på fx Facebook Marketplace eller på DBA, hvis du gerne vil finde nogle helt særlige bøger, som du godt kunne tænke dig at læse. Så er det bare i gang med at søge efter dem og finde de rette annoncer.

Besøg din lokale genbrugsbutik

Hvis du ikke lige har et loppemarked i nærheden, kan det næsten også altid betale sig at lægge vejen forbi den lokale genbrugsbutik, hvor du tit også kan finde bøger til salg. Her kan du også tit være heldig at komme hjem med bøger til 5-10 kroner pr. stk. På den måde kan du altså komme hjem med bunker af bøger for den samme pris, som du kan give for en ny bog i en boghandel. Så det er bare med at komme i gang med at lede efter bøger på disse, mere billige, måder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.