Forlaget

Bøger, lydbøger, studiebøger, børnebøger, bestsellere, krimi og spænding

Bøger

E-bøger og lydbøger stormer frem i 2022

Det er ikke til at komme uden om, at e-bøger og lydbøger stormer frem på markedet i øjeblikket. Og det ser i den grad også ud til, at det kommer til at fortsætte ind i 2022, hvor vi kan regne med, at danskerne vil tage de to koncepter til sig endnu mere, end hvad de har gjort hidtil.

Køb de bedste og billigste rullegardiner.

Har du endnu ikke selv prøvet at bruge e-bøger eller lydbøger, er det måske på tide, hvis du er glad for at læse, men du bare gerne vil have det serveret på en nemmere måde.

Det er nu engang noget nemmere at få det hele samlet på en mobil eller en tablet, så du ikke skal slæbe rundt med bøgerne fysisk. Derudover har du jo også mulighed for at få bøgerne læst op, hvilket kan give en helt anden dimension til en bog, hvis du finder en god oplæser.

Du bestemmer helt selv, om du selv vil læse bøgerne som e-bøger, eller om du vil have dem læst op. Der er rigtig mange bøger, der er blevet lavet både som e-bog og som lydbog, så du kan vælge lige netop den variant, du gerne vil læse.

Ved at vælge bogen som en lydbog, har du dog den mulighed for at læse videre i din bog, selvom du ikke har mulighed for at sætte dig ned fysisk og vende hver enkelte side. Med en lydbog kan du lave så mange andre aktiviteter på samme tid, hvor du stadig har mulighed for at lytte videre til den spændende fortælling, du er i gang med.

Har du dig et godt sæt høretelefoner, bliver det altså en fornøjelse at kunne lytte til alle de spændende bøger, som du vælger at gå i gang med. Og med en god oplæser kan det virkelig være rigtig godt at høre lydbøger i stedet for.

Det kan også give dig mulighed for at komme igennem mange flere bøger over et år, da du jo kan læse bogen måske dobbelt så hurtigt ved at lytte til den i stedet for at læse den selv. Så kan du sætte den på til træning eller i bilen og på den måde fortsætte med at komme videre i bogen, selvom du ikke sidder i sofaen og faktisk læser.

Så find din app med lydbøger og e-bøger i dag og vær med til at gøre trenden endnu større i 2022.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.