Forlaget

Bøger, lydbøger, studiebøger, børnebøger, bestsellere, krimi og spænding

Bøger

Sådan undgår du at bruge mange penge på nye bøger

Er du træt af at bruge mange penge på at købe nye bøger i den lokale boghandler, er der heldigvis et par tips, der kan gøre det billigere for dig at skaffe nyt læsestof.

Uanset om du så gerne vil læse flere biografier, lære om Danmarkshistorien eller vide, hvordan Georg Jensen smykker egentlig kom til verden, kan du bruge de tips, du finder i denne artikel.

Køb bøgerne brugt

Først og fremmest kan det være en rigtig god idé at købe de bøger, du ønsker dig, brugt. Der er rigtig mange mennesker, der sætter bøger til salg på nettet – også ganske nye bøger. Mange køber nye bøger, læser dem hurtigt, og sætter dem så til salg bagefter, fordi de jo nu har fået læst den og dermed ikke har mere at bruge den til.

Derfor kan du med fordel klikke dig ind på DBA eller Facebook Marketplace og gå i gang med at lede efter bøger, som du har på din ønskeliste, men som du ikke har lyst til at betale fuld pris for nede i boghandlen.

Få et abonnements hos en e-bog tjeneste

Hvis du bedre kan lide at læse bøger på din tablet eller mobil, kan du også vælge at få et abonnement hos en digital tjeneste som Mofibo eller Nextory. Her får du fri adgang til hele deres arkiv af både nye og gamle udgivelser for et samlet fast beløb hver måned.

Og der er samtidig også masser af lydbøger derinde, som du kan kaste dig over. Har du ikke prøvet at lytte til lydbøger, kan det være nu, du skal give det et skud. Måske er det lige noget for dig.

Gør brug af biblioteket

Hvis du vil, kan du også gøre brug af dit lokale bibliotek i stedet for. Hvis du godt kan lide at sidde med den fysiske bog i hånden, når du læser, er det en oplagt mulighed for at læse selv de nyeste bøger, uden at du skal betale en krone for dem.

Det kan dog til tider godt være en udfordring at få fat i de nyeste bøger, da der tit er mange, der gerne vil låne dem på samme tid. Her kan det være en god idé at anmode om at låne den fra hovedbiblioteket, så den kan blive hentet hjem fra biblioteker i hele landet. Du kan stadig hente og aflevere bogen på dit lokale bibliotek, hvis du gør det på den måde.

Hold øje med gode tilbud hvis du skal have nye bøger

Vil du stadig gerne støtte op om den lokale boghandler, kan du også bare sørge for at kigge efter gode tilbud og rabatter, når du skal have en ny bog.

Der er tit bøger på udsalg eller 3 for 2’s pris i din lokale boghandler. Det kan være en god anledning til at købe et par bøger, hvis du falder over sådan et tilbud. Og det er også tit at finde på nyere udgivelser på hylderne.

Sådan undgår du at bruge mange penge på nye bøger
Sådan undgår du at bruge mange penge på nye bøger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.