Forlaget

Bøger, lydbøger, studiebøger, børnebøger, bestsellere, krimi og spænding

Bøger

Din adgang til bøger, lydbøger og bestsellers

Det har aldrig været nemmere eller hurtigere at få adgang til bøger og lydbøger. Mange forlag tilbyder online salg og streaming af lydbøger. Det er bøger af høj kvalitet, hvad enten du mest er til bestsellere eller foretrækker en god krimi. Mange forlag tilbyder også digital adgang til studiebøger, så du kan spare en betragtelig sum penge i dit SU budget.

Skal din bog være fysisk eller digital?

De fleste læsere har en foretrukken måde at læse. Mange sværger til den gode gammeldags analoge bog og synes det er rart at have en fysisk bog mellem hænderne, når man skal slappe af med god litteratur. En bog er også dekorativ på din bogreol efter endt læsning og pynter godt blandt dine andre bogtrofæer.

Andre foretrækker ebøger eller lydbøger. Fordelen ved ebøger er, at de ikke vejer eller fylder i dit hjem. Du kan læse ebøger på dit foretrukne device; mobiltelefon, iPad, tablet eller ebogslæser. Du har altid din bog ved hånden og skal ikke pakke en tung bog i tasken, når du forlader hjemmet. En anden fordel er, at du ikke skal vente på levering. Du kan læse din ebog få minutter efter, du har hentet den ned.

Lydbogens indtog

Den nemme digitale adgang og en gnidningsfri mobildækning i det meste af landet har betydet et stigende antal af læsere, der nu foretrækker lydbogen. Lydbogen åbner helt nye muligheder for litteraturen. Du behøver ikke længere sidde med bøjet nakke med næsen i teksten. Nu kan du bevæge dig rundt og lave andre ting imens.

Når litteratur bliver læst højt for dig i øregangen, kan du gøre to ting på én gang. Du kan høre en krimi eller bestseller mens du vasker op, når du sidder i bussen eller kører i bilen til og fra arbejde.

Undgå at lydbøgerne æder al din mobildata

Før du går helt bersærk med lydbøger, skal du måske tage et kig på dit mobilabonnement. Kan dit mobilabonnement bære mange timers lyt, eller er det på tide med et abonnement med fri data? Du skal også overveje dækningen på dit mobilabonnement. Rækker det, så du kan høre lydbøger, når du er i sommerhuset eller ved havet? Prøv eksempelvis et CBB mobilt dækningskort.

Din adgang til bøger, lydbøger og bestsellers
Din adgang til bøger, lydbøger og bestsellers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.