Forlaget

Bøger, lydbøger, studiebøger, børnebøger, bestsellere, krimi og spænding

Blog

3 tips til dig der selv vil være forfatter

Har du en drøm om at blive forfatter, men er du ikke sikker på, hvordan du skal gribe det an, har vi her samlet et par gode tips til dig, så du kan gøre det nemmere for dig selv at få hul igennem som forfatter. Der er mange, der gerne vil være forfattere, men det er desværre de færreste, der ender med at gøre noget ved det.

1 – Skriv og læs meget

For det første er det en rigtig god idé at komme i gang med både at skrive og læse meget, hvis du ikke allerede gør det. Der er mange eksempler på forfattere, der bruger lige så meget tid på at læse, hvis ikke endnu mere tid, end de bruger på at skrive. Og som forfatter handler det bare om at sætte sig ned hver eneste dag uden undtagelse og skrive. Så kort og godt er rådet, at hvis du vil være forfatter, så skriv. Skriv, skriv, skriv. Og når du ikke skriver, bør du bruge tiden på at læse.

2 – Tænk ikke for meget over hvad du skriver

Så er det også et godt tip ikke at tænke for meget over, hvad du skriver, når du sætter dig til rette foran tastaturet eller din notesbog. Når du skriver, skriver du. Så retter du ikke. Det er derfor, du har en periode, hvor du kun bruger tiden på at redigere. Når du skal producere og skrive og finde på, skal du koncentrere dig om det. Så kan du altid gå tilbage senere og slette noget af det, der var noget værre møg, men lad være med at tænke på at redigere, mens du skriver. Det kan gå ud over den kreative proces, og det vil være en skam.

3 – Du kan sagtens udgive dine ting selv

Sidst, men ikke mindst, kan det også være godt for dig at vide, at du ikke nødvendigvis behøver at bliver samlet op af et forlag for at komme ud med dine bøger. Du kan i disse dage sagtens udgive dine ting selv, hvis du har mod på det. Der er mange forfattere, der er gået over til at udgive deres bøger selv, så de netop ikke skal sidde og kæmpe med et forlag om hvert eneste komma eller ord i bogen. Du har meget mere kontrol over processen, hvis du selv står for at udgive.

Find julepynt til vinduet her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.