Forlaget

Bøger, lydbøger, studiebøger, børnebøger, bestsellere, krimi og spænding

Blog

Hør de nyeste lydbøger på din mobil

Vil du gerne have mulighed for at lytte til de nyeste lydbøger på markedet, kan det være en god idé at sørge for at få den rette app på din mobil, så det ikke bliver noget problem for dig.

Find den rette app

Her er der jo lavet mange forskellige apps inden for lydbøger, og du kan selve beslutte dig for, hvilken app du gerne vil gøre brug af. Bare i Danmark er der jo en lang række apps i form af Mofibo, BookBeat, Chapter og mange flere, som du kan vælge at kaste dig over, hvis du har lyst til det. De har alle sammen adgang til tusindvis af titler, og når du er abonnent hos en af dem, er der fri adgang til at lytte til lige så mange bøger, som du har lyst til hver eneste måned.

Prøv det gratis

Hvis du ikke kan beslutte dig for, hvor du skal vælge at oprette dig, kan det være en god idé at prøve dem alle af, hvis du har mulighed for det. Langt de fleste af disse apps giver dig mulighed for at blive gratis medlem i en måned eller 14 dage, hvor du lige kan prøve funktionerne af og finde ud af, om det er noget for dig at komme i gang med. Det er meget let at oprette sig, og så kan du jo også tjekke udvalget af bøger ud og finde ud af, hvor der er mest for dig.

Et stort udvalg af både nye og gamle bøger

Det gode ved mange af disse apps er jo også, at der er et enormt udvalg af både nye og gamle bøger, og langt de fleste af dem er også at finde som lydbog, så du nemt kan komme i gang med at lytte til lige netop de fortællinger, som du gerne vil læse eller lytte til. Med lydbøger bliver det også meget nemmere for dig at komme igennem flere bøger, da du jo nemt kan lytte videre, selvom du laver noget andet som at vaske op eller træne.

Læs mere om Sri Lanka tsunami her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.