Forlaget

Bøger, lydbøger, studiebøger, børnebøger, bestsellere, krimi og spænding

Bøger

Sådan får du tid til at læse flere bøger

Er du glad for at læse bøger, men får du ikke læst nær så mange bøger, som du godt kunne tænke dig, er der her et par tips til, hvordan du får tid til at læse nogle flere bøger i en travl hverdag.

Hør dem som lydbøger

Et godt tip til at komme i gang med at læse flere bøger er at lytte til dem som lydbøger. Så i stedet for at høre musik eller podcast, når du kører bil eller træner, kan du med fordel sætte en lydbog på og udnytte tiden til at høre den bog, du ellers vil have skulle brugt ekstra tid på at læse videre i bagefter din tur i bilen eller din træning.

Der findes mange gode apps med lydbøger, som du kan oprette dig hos, hvor du får adgang til tusindvis af titler direkte på din mobil eller tablet. Med YouSee bredbånd kan du frit hente dem ned på din mobil og have dem med på farten.

Lad telefonen ligge

Vi har det med at tage vores telefon op og kigge på den rigtig mange gange hver eneste dag. Gerne for at kigge på mail, Facebook eller Instagram for at se, om der nu er sket noget.

Det kan være en god idé at vænne dig til at samle din bog op i stedet for og få læst en lille smule hver gang. På den måde kan du komme af med den ubrugelige mobil-vane, og i stedet begynde at få læst lidt i dine bøger i stedet for.

Tag bogen med på ferie

Et sidste godt tip til at få læst nogle flere bøger hvert år er at tage dem med på ferie. På din ferie bliver du ikke afbrudt eller har mange andre pligter, du skal tage dig af.

Her er der nemlig plads til at ligge ved poolen eller på stranden og læse, i lige så lang tid du overhovedet har lyst til. Du skal ikke nå noget, og mange mennesker kan snildt læse sig igennem flere bøger på bare en uge eller to i sydens sol.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.