Lån penge til at udgive din egen bog

Går du med tanker om at udgive din egen bog, men har du ikke haft held med at sælge idéen til et forlag, kan det faktisk lade sig gøre at udgive den selv.

I gamle dage kunne det ikke lade sig gøre. Men nu er der efterhånden kommet så mange gode services, så du helt selv kan udgive en bog, hvis du har lyst til det.

Du behøver ikke at blive godkendt hos et forlag

Fordelen ved at udgive din bog selv er, at du ikke behøver at gå igennem et forlag for at få lov til at lave din bog. Der er ikke nogen, der skal sige god for dig, og du skal ikke sidde med en redaktør eller lignende og have andre til at bestemme over din bog.

Når du udgiver din bog selv, er det hele op til dig. Og det er samtidig også dig selv, der tjener pengene, hver eneste gang du sælger et eksemplar af din bog. Du skal ikke give en procentdel til forlaget.

Nemmere end nogensinde før at udgive selv

Der er kommet rigtig mange gode muligheder for at udgive bøger selv. Selvfølgelig skal du fokusere på at skrive bogen til at starte med, da det jo er den vigtigste part. Så kan du altid finde ud af det med at udgive den, når du har sat det sidste punktum i den.

Hvis du ikke lige ved, hvordan du skal gribe det an, er der mange gode og udførlige guides på nettet, som du kan læne dig op af, og som kan hjælpe dig godt i gang med at udgive din første bog helt selv. Det er nemmere, end du lige skulle tro.

E-bøger gør produktionsomkostningerne minimale

Der er naturligvis også den mulighed at udgive din bog som en e-bog. På den måde udgiver du den digitalt, og der er derfor slet ikke brug for penge til at lave en produktion af fysiske bøger. Det gør det bare endnu billigere at komme i gang som forfatter.

Du skal i det tilfælde bare have lavet en hjemmeside eller lignende, hvor læserne kan købe bogen og få den tilsendt, når betalingen er gået igennem. Kan du ikke selv finde ud af at sætte det op, kan du nok hurtigt finde en IT gut, der kan give dig en hånd med det.

Lån online og sæt bogen i produktion i dag

Drømmer du om at få din bog i fysisk version, kan du stadig vælge at gå den almindelige vej med at få dine bøger trykt. Det koster dog naturligvis penge at få sat sådan en produktion i gang, og har du ikke en opsparing, der tillader det, så lån penge 18 år her. Stort set alle over 18 har i Danmark mulighed for at få et lån nemt og enkelt på nettet.

Har du endnu ikke fået skrevet din bog færdig, er det dog bedste at starte der. Der er jo ikke meget bog at trykke, hvis du ikke har fået skrevet den endnu.

Lån penge til at udgive din egen bog
Lån penge til at udgive din egen bog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.